Všetky platby u nás sú zdarma. Doprava zdarma pri nákupe nad 200,- EUR. Doručenie do 24 hodín (v pracovné dni) v rámci SR.

Výcvikový obojok Chameleon III B - tri veľkosti pre všetky plemená a veľkosti psov

🚨 Revolučný obojok pre vášho psa! 🚨

Premeňte každú prechádzku na chvíľu dokonalého porozumenia a harmónie! 🐾✨

Máte problémy s výcvikom svojho štvornohého priateľa? 🐕 Predstavujeme Chameleon III B - najpokročilejší výcvikový obojok na trhu, ktorý skutočne rozumie potrebám vášho psa.

Tento obojok je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie a účinnosť pre všetky plemená a veľkosti psov. Či už máte malého mestského spoločníka 🐩 alebo veľkého ochranárskeho psa 🐕‍🦺, Chameleon III B sa prispôsobí každému. Vďaka elastickému pásu a jedinečným kontaktným bodom zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie.

Zabudnite na snahu ovládať svojho psa - s Chameleonom III B sa výcvik stane radosťou pre vás oboch. 🎉 Investujte do budúcnosti svojho psa a z každej prechádzky urobte zážitok plný radosti a porozumenia. ❤️🐶

Vlastníte psa, ale máte problémy s výcvikom? Možno ste už zistili, že nie všetky obojky spĺňajú potreby vášho štvornohého priateľa.

Preto predstavujeme Chameleon III B - revolučný výcvikový obojok určený pre všetky plemená a veľkosti. Predstavte si obojok, ktorý nielen perfektne sedí, ale je vyrobený aj s ohľadom na maximálne pohodlie a efektivitu výcviku.

Chameleón III B sa dodáva v troch rôznych veľkostiach, takže je vhodný pre každého psa bez ohľadu na jeho veľkosť alebo plemeno. Vďaka elastickému pásu ponúka vždy pohodlné a bezpečné nosenie.

Tu je stručný prehľad veľkostí:

🐾 Malý - 20 cm

  • Rozmery: 195 x 28 x 18 mm (7,68 x 1,1 x 0,7 palca)
  • Hmotnosť: 104 g (3,67 oz)
  • Kontaktné miesta: Ideálne pre menšie plemená, ktoré potrebujú diskrétnosť a pohodlie.

🐾 Stredná - 26 cm (10 palcov)

  • Rozmery: 262 x 28 x 18 mm (10,31 x 1,1 x 0,7 palca)
  • Hmotnosť: 126 g (4,44 oz)
  • Kontaktné miesta: Ideálne pre stredne veľkých psov, ktorí potrebujú viac kontaktných bodov pre efektívnu komunikáciu.

🐾 Veľký - 33 cm (13 palcov)

  • Rozmery: 329 x 28 x 18 mm (12,95 x 1,1 x 0,7 palca)
  • Hmotnosť: 147 g (5,18 oz)
  • Kontaktné miesta: Navrhnuté pre veľké plemená, ktoré potrebujú maximálnu funkčnosť.

Vďaka týmto trom veľkostiam zaručuje Chameleon III B pohodlie a účinnosť pre každého psa, od najmenšieho po najväčšieho. Každá veľkosť je vybavená elastickým pásikom na dokonalé prispôsobenie, takže sa už nemusíte obávať, či je obojok príliš tesný alebo príliš voľný. 🐾👌

Prečo si vybrať Chameleon III B? Je to kombinácia kvality, pohodlia a účinnosti, ktorá povýši výcvik vášho psa na vyššiu úroveň. 🏆

Investujte do budúcnosti svojho psa už dnes a spríjemnite si tréning pre vás oboch! 🐕💪

Ak vám tento príspevok pomohol, neváhajte sa oň podeliť s ostatnými majiteľmi psov! Dajte im vedieť, že cesta k dobre vycvičenému a šťastnému psovi môže byť jednoduchšia, ako si myslia. 🌟